Ruiseñor, Si señor!

Zoals jullie inmiddels wel weten hou ik van eten en ben daar de hele dag mee bezig, ok ik stop niet de hele dag van alles in mijn mond hoor haha maar het scheelt niet veel ;o)

Nu vind ik het heerlijk om te koken maar ik kan ook ontzettend genieten wanneer ik lekker kan aanschuiven en er voor mij gekookt wordt.

Zo dus ook afgelopen zaterdag. Het is inmiddels de derde keer dat ik ging eten bij www.ruisenorrestaurant.nl in Den Haag. Het concept, Mexican Emotional Cuisine.

De eigenaar Alberto komt uit Mexico maar volgens mij stiekem gewoon uit de hemel want mijn god wat kan die man koken! Hij creëert zulke mooie gerechten en bij ieder gerecht heeft hij een verhaal. De gerechten zijn kleurrijk, mooi en zoooo smaakvol! We zaten afgelopen zaterdag culinair gezien in de revolutie en dat proefde en zag je in de gerechten die er werden geserveerd. Het was het nieuwe menu dat hij serveerde maar zijn fameuze oesters uit zijn vorige menu heeft hij er ook bij gedaan want toen hij die er uit gehaald had ontstond er zowat een revolutie onder de gasten, vertelde hij, dus die blijven gelukkig komen ;o)

Het olijfje is trouwens geen olijfje maar een pepertje, heeeeeerlijk!

De ene na de andere smaaksensatie kwam voorbij en bij iedere gang had hij een fantastisch verhaal, hoe kom je erop!

Samen met wijnhandel de Gouden Ton zoeken ze de lekkerste wijnen voor bij de gerechten, je hebt steeds keuze uit 2 soorten en mag ook altijd een 1/2 glas nemen.

Ik zal niet alles verklappen want je moet het echt zelf beleven maar wat dacht je van een watermeloenmarshmallow, een krokante blini,  een lepeltje van zalmhuid, heerlijke paling of een sombrero, haha ja een sombrero… wat zou dat nou zijn?

Terwijl ik dit schrijf loopt het water mij in de mond als ik denk aan wat ik allemaal heb gegeten!

Dus het enige dat ik nog zeg is ga en ervaar!